2013-04-09 20.16.332013-04-09 20.16.402013-04-09 20.15.24

När älsklingen fyllde år så fick han en middag ute bara han och jag. Igår var det dags! Fia var underbar och var barnvakt åt barnen. Strax efter sex åkte vi iväg till Skövde. Vi hade tänkt att ta en promenad på Billingen men det var bara att glömma då det fortfarande var mycket snö och is där och på de ställena det inte var det så var det lera. Inget trevligt alls alltså.

Så vi tog en tur till Elins Esplanad. Tittade in på Cervera och älsklingen köpte sig en skylt som vi ska sätta upp i hallen någonstans. Sen gick vi in på Maxi en snabbis. Efter det var vi hungriga och for till Orient Palace för att äta mat. Det var en mamma och en dotter som precis var klara när vi kom annars var vi ensamma med all personal. Jag vet att jag har tyckt bäst om deras Kinamat i Skövde förut men nu när vi ätit från Götene så smakade detta inte alls mycket. Visst det var gott men Götenes är sjukt mycket godare! Tur vi ska äta därifrån på Lördag =)

Vi hade i alla fall en väldigt mysig kväll. Det är inte varje dag vi får gå ut och äta själva =) Tack igen Fia för du gjorde detta möjligt!