Halv åtta släpade jag och älsklingen oss upp ur sängen och åt frukost med barnen och fortsatte vår vårstädning som vi har hållit på med hela dagen och än är det inte klart. Jag har putsat några fönster men fick ta en paus då kärchern behövde mer kräm…

Målat skolbänk har jag gjort med så lite i det fina vädret har jag minsann varit. Men bilen har inte hunnits med att tvätta. Det får bli en annan dag. När det gäller städningen är alla sådana tråkiga ytor som inte syns klara, dvs i alla skåp och lådor. Jag har slängt så mycket skit och rensat bort saker vi inte använder. Blir en tur till tippen sen! Rensade ut halva kokbokshyllan då mycket är ”gå ner i vikt böcker” med kalorisnåla recept. Ner i soporna med dem är den spontana tanken men de får åka ner i källaren. Aldrig mer kalorisnålt när man kan äta gott med fullfeta produkter istället för massa lighttjofräs med massa socker i!

När klockan började närma sig fyra gjorde sig älsklingen och Nora sig iordning och Nora var iväg på sin allra första fotbollsträning. Hon har längtat hela veckan men när det var dags ville hon inte gå. Nikki skulle ju va hemma så tryggheten fick hon inte ha med sig. Misstänker att det var därför hon inte ville gå. Men med lite övertalning så gick hon med på att i alla fall testa.

När hon kom hem var hon lycklig och glad. Det hade varit jätteroligt på fotbollen. Flera dagiskompisar var där! Hon ville gå nästa vecka med! Men när pappa frågade sen ville hon inte gå nästa vecka och när hon gick och la sig igen så ville hon gå nästa vecka om Jacob kom och tittade på ;)

1959405_10201706194367594_8982248704010781403_n

 

Så vem vet vi kanske har en liten fotbollstjej här i familjen? Tror det skulle göra henne gott att göra något utan Nikki och få lära sig bli lite ”tuff”.