Denna veckan har varit i trötthetens tecken. Jäkla pollen säger jag bara. Varje dag (utom idag och igår) har jag gått och lagt mig innan ens slagit nio. Jag har varit helt utslagen pga all pollen som är ute. Jag brukar inte vara så känslig i vanliga fall men i år är det något utan dess like. Eller så är det kanske min allergi som blivit sämre. Ja vem vet. Återstår att se nästa år!

Annars är det riktig vårstädning som sker här hemma. Alla lådor, skåp, hyllor, hörnen, kanter… ja allt.. allt ska rengöras. Jag och älsklingen har hållit på sedan klockan åtta i morse. Men vi har även tvättat och vart på en tripp till Skövde för att inhandla en slipmaskin samt saker till Noras kalas.

Jag har även slipat och börjat grundmåla en skolbänk till Nora. Tänkte hon skulle få den på sin födelsedag så den måste göras med mitt i allt. När vi ändå var i Skövde idag passade vi på att lämna in vår skrivare. Känns konstigt att vara utan den. I en hel månad! Urk för långa service tider!

Imorgon fortsätter vårstädningen. Tråkigt då det ska va fint väder i morgon med men har vart ute och njutit av det också då jag slipar och målar skolbänken ute. Älsklingen ska vårstäda bilen med så då får han med vara ute.

Ledsen för dålig uppdatering här. Men har inte klarat att hålla mig vaken så då har det inte blivit något datorsittande. Jag och min mobil är inte riktigt vänner (nu heller). Formaterade den förra veckan men har inte hittat något bra tangentbord som jag är nöjd med. Swift Key som jag haft innan har jag aldrig riktigt varit vän med. Nu har jag testat Go tangentbord. Vi är nog ännu mindre vänner :p

Nej klockan är elva. Dags att sova! Klockan ringer tidigt imorgon för då ska jag putsa fönster!