labero1

Igår var kvällen jag väntat på sen i december äntligen här! Men dagen började långt innan det. Halv ett svängde vi upp på Micke o Toves garageuppfart och traskade in hos dem. Elina blev så glad att hon hoppade när hon fick syn på Nora o Nikki. Barnen började leka direkt och vi vuxna satt ner och pratade. Två timmar bara flög bort och det blev dags för mig och Johan att åka iväg till Vara. Mamma och Jörgen var så snälla och kom och hämtade oss så vi slapp köra själva =)

Väl i Vara mötte vi upp Anne-Marie, Jörgen, Jacob och Julia. Vi gick till Restaurang Bistro som hade stängt egentligen men de hade lovat att hålla öppet för oss. Så vi hade riktig lyx =) Supergod mat men mindre god efterrätt. Men jag gillar ju inte mycket med socker längre så vet inte om det var det som var felet egentligen.

När vi ätit klart hade vi lite tid att slå ihjäl så vi tog oss en liten promenad innan vi åkte till Vara Konserthus. Tiden gick fort och snart var det äntligen dags!

Showen var riktigt bra och den var mäktig med all eld. Jag är verkligen riktigt imponerad av Joe Labero. Han är sjukt skicklig. Han gjorde några små små missar men jag tror att jag upptäckte dem bara för att jag just gick in för att titta hur han gjorde sina nummer. Vissa saker förstår jag inte alls hur han gör. Andra förstår jag bättre.

Funderar ni nån gång på att åka och titta på han så gör det! För 5 år sedan var jag jätteanti magiker. Inte var det kul att se. Men jag ändrade åsikt helt när jag och älsklingen var på Hamburger Börs och såg Labero. Så jag fick se mig besegrad till den magiska sidan.. haha… Längtar redan till nästa gång det blir att åka på Labero. Då får vi nog ta med oss barnen. I alla fall Nora som orkar sitta still längre än vad Nikki gör.