2014-04-21 09.18.16

 

Idag kändes det mycket bättre att vakna. Var iofs riktigt trött, eller är fortfarande men jag vaknade med en lycklig känsla i hela kroppen. Barnen var helmysiga och vi har busat och myst hela förmiddagen. Nu ligger de och vilar så de ska orka med eftermiddagen och kvällen hemma hos Elina, Micke och Tove =)

Förlåt för den suddiga bilden men den beskriver min känsla idag. Kärlek. Jag är glad att jag har min goa familj. Vad vore jag utan den? Någon annan antagligen men jag vill verkligen inte byta ut mig mot den någon annan personen.

Klockan är redan kvart över tio. Ingen nytta har vi gjort mer än ätit frukost. Ibland är det skönt att ha sådana dagar. I torsdags fyllde Elina 2 år. Vi skulle egentligen firat henne igår men eftersom vi inte mått helt hundra så bestämde vi att vi firar henne idag istället då Micke och Tove ändå ska vara barnvakt sen. Nora har längtat och längtat efter denna dagen. För Elina är ju faktiskt hennes bästis säger hon <3. Det är så härligt att lyssna på hennes funderingar.

Vid frukosten idag frågade jag henne vad hon ville jobba med när hon blir stor. Jag ska jobba på Sommarland säger hon stolt och sträcker på sig. Är det drömjobbet? Japp, det är det! Nikki visste inte först vad hon ville bli. Sen kom det från henne med. Hon ska också minsann jobba på Sommarland. Jag tror inte mina barn kommer förlåta mig den sommaren då jag inte jobbar där :p

Johan frågade Nora varför hon ville jobba där. Jo, det var för att då får man ju leka hela tiden berättade hon. Men det får man väl inte? sa jag. Man får ju inte leka när man jobbar. Johodå det får man, svara Nora bombsäkert!