unnamedMin käre make tycker att jag är överambitiös. Jag vet inte om jag håller med. Nora ska snart ha barnkalas och till det ville jag ha godispåsar i papper. Helst enfärgade. Jag hittade att beställa på nätet men de va snordyra. Typ 16 kr styck eller va de kosta. Aldrig i livet tänkte jag. Jag ramlade in på en sida utav misstag där en hade gjort egna papperspåsar. Jag var ju bara tvungen att testa.

Slutresultatet blev jag riktigt nöjd med! Gjorde påsarna utav presentpapper. Nu måste vi bara köpa saker att fylla dem med. Lite är fixat men än är det saker kvar.

La en beställning på Strössel och annat förut också. Så inom några dagar hoppas jag att den beställningen dimper ner i brevlådan. Beställde lite sugarpaste, barbiefigur, modelleringsverktyg och lite annat smått. Ska bli så kul att göra tårta igen =) Denna gången ska det bli en barbietårta! Spännande. Det har jag aldrig gett mig på innan. Får hoppas att jag lyckas =)

Bitterheten från i morse har gått över. Är rätt nöjd med tillvaron nu istället. Att det kan svänga så mycket. Jag skyller på kolhydraterna ^^ Men skönt att det lagt sig så jag kan lämna det bakom mig och gå vidare. Så himla underbart! Nu blickar vi framåt för snart är sommaren här!

Sov gott!