Ja, idag känner jag mig bitter Arg och irriterad på mig själv. Jag har egentligen gått och varit det på mig själv länge länge men har inte släppt ut det. Idag kom allt över mig och jag har vart bitter ända sedan jag vaknade. Att dagen dessutom började med huvudvärk from hell som inte vill ge med sig heller gör ju inte saken bättre.

Har suttit och bläddrat runt i mobilen för har funderat på att formatera den och hittade massa screenshots som jag sparat. Irritationen bara växte och växte inom mig. Falskhet. Jag är arg på mig själv att jag inte såg igenom det. Men jag är för godtrogen så är det bara. Jag har ju vart med om det förr så tycker ju att jag borde lära mig. Arg på mig själv är jag. Men får se det från den ljusa sidan. Jag har blivit sårad och förrådd men jag har även lärt mig bra saker på vägen.

fake_people-wallpaper-10017778Istället för att tänka på de falska personerna som funnits i mitt liv så tänker jag på de faktiskt fina personerna jag har. Vet inte varför jag är bitter egentligen. Eller jag är bitter på mig själv att jag är så blåögd, det är väl så det är. Men jag måste lära mig att inte vara bitter utan att ta lärdom av situationen istället. 100% ärlighet är vad som gäller om allt ska fungera som det ska. Lärdom från detta: Sluta tro att alla är 100% ärliga!

Fint väder idag med. Ska ta mig en dusch sen och försöka få bort de sista bacillerna. Idag börjar jag med 100% LCHF igen efter att ha slarvat i en vecka. Är väl därför jag blev sjuk igen. Varje gång jag slarvat mycket så har jag blivit sjuk. Det är konstigt faktiskt. Men det är verkligen varje gång jag slarvat mycket. Alltså inte bara någon bit utan flera mål. Svullen och äcklig har jag känt mig denna veckan och inte det minsta fin. Det ska ändras nu. Inga avsteg nu för jag mår inte bra av det. Jag måste lära mig detta. Det är samma visa varje gång. Vikten hade inte gått uppåt nåt alls tills i fredags men måtten var flera centimeter större. Nu har nog vikten också kommit efter men vet att det går neråt bara jag skärper till mig!