10152603_10201659988972488_6635677073758883234_nSjukstugan vägrar att släppa greppet om mig i alla fall. Älsklingen mår lite bättre och barnen verkar faktiskt må bra. Lite gnälligt bara men det är mest trötthet då ingen av dem sov middag. Jag har fortfarande feber, halsen är något bättre (tror jag, då jag har treo i kroppen). Sov 2 timmar mitt på dagen och det gjorde så jag fick lite krafter i alla fall. Så himla skönt! Först sov jag en timme i soffan och sen en timme i sängen halvlyssnandes på barnen när de lekte. Det är bästa känslan! Barnen som pratar i bakgrunden. Bättre musik för mina sovande öron finns inte!

När de började bråka hade det gått en timme och det var dags att gå upp. Perfekt!

Nu har vi precis trotsat sjukstugan och vart ute och lekt. Barnen har vart ute i några timmar och jag och älsklingen har vart ute en. Vi har vart i lekparken och njutit av det härliga vårvädret. Idag hade vi egentligen tänkt åka till Silverfallet då jag aldrig vart där, men så mycket krafter har inte funnits. Vi får ta det en annan dag helt enkelt.

Nu har vi två trötta tjejer här hemma. Nikki har fått ett utbrott i hallen och inget är bra. Trötthetstrots är så underbart…not.

Hoppas att ni har en fin påsk därute. Vi har nästintill skippat hela påsken. Barnen har fått leta påskägg men det är också allt i påskväg. Men så är det ibland. Får fira påsk nästa år helt enkelt. =)