DSC00938

Igår när jag och Nikki åkte hem från KSS så var det 18 grader ute. Riktigt skönt var det =) Vinden var hyfsat varm också.

Hur gick besöket på KSS då kanske ni undrar? Jodå de gick bara bra. Det var en undersökning om Nikki har det syndrom som jag och Nora har. Men det verkar som hon inte har det. Läkaren hittade ingenting denna gången. Men i augusti ska vi få en röntgentid så får vi lite mer svart på vitt om hon har förändringar.

Man kan även göra en DNA-analys. Får se om det ska göras eller ej.

Besöket gick jättefort. Vi blev först inropade och fick väga och mäta Nikki. 4440g och 57,5 cm lång. Jag vet dock inte hur mycket jag litar på det. Vikten okej.. men inte längden då det är så olika beroende på vem som mäter och hur mycket de drar och sträcker på benen. Tror ju inte hon växt 2,5 cm på en vecka. Det känns lite väl mycket.

På hemvägen igår åkte vi förbi T-dala och sa hej till F. Hon jobbade men det var rätt lugnt så vi fick en liten pratstund i alla fall. Nikki var så trevlig och sov hela tiden :p

Sen när vi kom till stan hämtade vi Nora direkt på dagis och sen åkte vi hem och åt. klockan tickade på och vi gjorde oss i ordning och gick ut och mötte älsklingen när han kom hem med tåget.