DSC01174Ja, idag är det inget roligt väder så jag uppdaterar ytterligare en gång idag. Snart kommer älsklingen hem och då ska jag gå till KappAhl och köpa Noras första nattlinne. Hon ska få det i födelsedagspresent =)

Längtar lite till hennes födelsedag. Det tråkiga är att älsklingen inte kan vara med och sjunga och lämna paket på morgonen. Men jag får göra det extra mysigt för henne istället.

Jag är så irriterad på min bh med på tal om annat. Eller är det brösten jag ska vara irriterad på kanske? BHn är för liten i alla fall, men den passade perfekt förra veckan. Ändå har Nikki ätit bra idag men ändå trillar brösten ur hela tiden. Måste tvätta upp de andra så jag kan ha en av dem imorgon. Ska ju till KSS så då kan jag ju inte gå med en BH som brösten trillar ur hela tiden.

Nora är fly förbannad här med för att hon inte får ha min mobil som hon vill så jag tog ifrån henne den. Nikki ser helt förskräckt ut när hon skriker men är ändå tillfreds.

Älsklingen ringde och sa att han är i stan nu och vi la på när han åkte upp på parkeringen så han borde komma snart. =) Hemma tidigt idag :)