2015-04-15 17.29.14De e redan valborg. Det har i stort sett bara gått förbi mig och det slog mig häromdan att de var valborg denna veckan. Vi pratade lite löst om att gå till en eld med barnen men då alla tänds så sent så skippar vi det i år igen. Barnen vill hellre gå på kosläpp imorgon så det ska vi göra. Då är det skönt att de är pigga och glada.

Denna dagen kommer att bli lugn känner jag. Nikki ska ha med sig en kompis hem från dagis så jag och Nora får väl sysselsätta oss med något tillsammans. Frågar jag henne vill hon säkert spela spel. Hon älskar ju allt vad spel heter.. tror nog hon är lik sin mor lite när det gäller det. Jag ville också jämt spela när jag var liten. Sen har ju hon sin pappa som älskar spel än idag. Nikki tycker inte det är lika roligt men brädspel gillar hon.

Innan det blir hämning av barnen skall jag sätta mig och läsa rapporten som jag ska opponera och redovisa. En spännande rapport är det i alla fall =) Sen får vi se hur resten går. Fått betyget från praktiken nu och det var bra :) Ska bli kul att få kolla på bedömningsunderlaget på måndag så jag ser vad jag har fått på alla delar :) 1½ vecka kvar sen börjar allvaret. Fick ett mess om att jag ska byta rum igen. Lite tråkigt för jag gillade mitt kontor. Nu ska jag göra mig hemma i ett nytt igen. Inte så roligt, men det är ju bara tillfälligt för planerna är ju att vi ska till sjukhusets lokaler istället. Så egentligen gör det mig inte så mycket. Jag ska ju ändå bara jobba där. Jag ska ju inte bo där, även om mycket tid spenderas på jobbet.

Ha en fin dag allihop!