2013-02-02 17.08.54    2013-02-02 17.08.19

2013-02-02 19.42.21

Väl inne på hotellet igen bestämde vi oss för att gå upp och utforska relaxen. Tyvärr var det redan massa folk där. Men vi duschade och gjorde oss iordning och när vi kom ut så gick två tjejer upp och det fanns tack vare det två lediga platser som vi tog. Det var 3 norrmän som satt i jacuzzin med. Men jag kunde inte slappna av som jag hade velat.

Men man kan inte få allt. Vi stannade väl en halvtimme 45 minuter någonting innan vi gick upp igen. Tyvärr blev det inga bilder från denna fantastiska utsikt. Det kändes inte rätt när de andra satt i jacuzzin också. Relaxen befann sig alltså på hotellets tak. Det var riktigt mysigt men mycket mindre än jag trodde att det skulle vara.

Vi hoppade över bastun för jag hade med mig mobilen och ville inte ta med den in där eller lämna den utanför. Man vet ju aldrig vad som händer. Onödigt om den skulle bli förstörd eller stulen.

Väl på hotellrummet igen gjorde vi oss i ordning för kvällen. Men då kom vi till det stora problemet vart skulle vi äta??! Vi gick ut för att se om vi hittade några roliga restauranger i närheten men de va mest pizzerior och andra som inte för oss. Vi diskuterade om vi skulle åka in till centrala Göteborg men ingen av oss kände för stressen som är där inne. Så vi slutade på hotellets restaurang! Ett helt perfekt val!