IMG_20130202_160813 IMG_20130202_160927IMG_20130202_160830 IMG_20130202_160817

 

Halv åtta ringde klockan. Dags att stiga upp. Det var segt. Jag var fortfarande rätt mör i kroppen. Men efter många om och men kom vi upp. Började göra oss iordning och packa. Strax efter tio ringer Fia på dörren och är beredd att inta livet som tvåbarnsmamma. Strongt gjort måste jag säga!

Jag och älsklingen satte oss i bilen och begav oss till Skövde som första stopp. Där gick vi in på pressbyrån och köpte 1 dygns biljetter i Göteborgstätort, vilka vi inte ens använde sen utan promenerade! Sen gick vi till MaxMode och köpte två BHar till mig. Mycket välbehövligt men alldeles för dyrt som vanligt. Hatar att ha stor byst. Jag skulle också vilja gå in i vilken affär som helst och kunna köpa en BH för 150kr.

Sen tog vi en bit mat på Donken innan vi började vår färd mot Göteborg. Älsklingen fick köra men vid Vårgårda var vi båda törstiga så vi gick in och köpte lite dricka och passade på att byta förare.

Väl i Göteborg tog det ett tag att hitta. Tur man har GPSer numera! Tillslut hittade vi en parkering vilket inte var det lättaste för det var Bröllopsmässa i Hallen bredvid hotellet. Men när vi ska betala så tar automaten endast bensinkort eller mynt. Vi hade inget av det. Så typiskt oss. Så knöckla sig ur parkeringshuset, som inte var det lättaste, tur vi hade liten bil! Sen parkerade vi på en 30 minuters parkering och gick till hotellet och växlade. Sen tillbaka till parkeringshuset men denna gången ställde vi oss på ett betydligt bättre ställe så det var inga problem sen när vi skulle ut!

Vi checkade in och la oss och vilade en liten stund. Sen gick vi ut en sväng och tittade hur det såg ut runt hotellet. Det låg verkligen superfint vid vattnet. Vi smet in på Tempo och köpte balsam som jag missat att ta med mig och vi gick in i en godisaffär och köpte 1 kg (!) godis. VI som bara skulle ha lite.

Det var rätt kallt så vi gick in rätt så snabbt igen!