PaperArtist_2013-02-01_18-33-47

Det kommer att komma inlägg om helgen men vill ha lite bilder från Älsklingens mobil så får vänta på att skriva och publicera ikväll.

Hemskt va nyfikna alla blev på mitt inlägg i Fredags. Förlåt! Jag behövde ventilera mig lite. Det är nämligen så att jag inte ens får säga nåt till Johan så det är inte lätt att hålla det hemligt. Då är bloggen en bra ventilationskanal. Så det hjälper inte att fråga vad det gäller! Har jag inte sagt nåt till min äkta hälft så kommer jag inte säga något till någon annan heller.

Ute snöar det och regnar om vartannat. Kul väder. Nu längtar jag faktiskt efter lite sol och värme. Det vore inte helt fel. Få vara ute utan massa kläder och få höra fåglarna kvittra. Jag längtar verkligen till den vår vi möttes av här förra året. En vår “ute på landet”. Det finns inget bättre. Slippa allt som har med städer att göra. Man kan inte få en riktig vår inne i stan… så är det bara…Att bo här i Tdala… det har sina nackdelar självklart men fördelarna är så många fler. Jag trodde aldrig jag skulle trivas så bra som jag gör här!

Så Tom! Det blir inte flytt än på ett tag… möjligtvis om jag får ett jobb och vi hittar ett hus här som vi vill ha.. då kan det bli flytt men absolut inte innan dess! =)