C360_2012-03-16-18-38-43
Hopp då har mamma och Anne åkt hem efter en mycket trevlig dag. Nu är barnen supertrötta och minsta lilla som går emot så blir det ledsna miner. Men en timme till får de i alla fall vara vakna.
Vad ska man hitta på ikväll då? Gräsänka.. inget jag gillar men det är bara att gilla läget.

Imorgon vet jag inte heller vad som händer. Älsklingen kommer inte hem förrän till kvällningen så jag och barnen har hela dagen själva. Får se vad som hittas på. Hoppas på lite varmare väder så det är mer behagligt att vara ute än vad det har varit idag. Se om man kan lära Nikki att cykla på trehjulingen kanske.. Typiskt bara att vi har ena hjälmen på dagis.. Om vi hade haft den hemma hade ju båda barnen kunnat cykla samtidigt.. Aja vi får se vad som händer helt enkelt..

På måndag kommer nog min MP3 spelare och då ska det bli många promenader plus att jag ska börja besöka gymmet mer än vad jag har gjort de senaste veckorna. Ibland känns de lite tråkigt att ha gymmet i Skövde. Men vill ju ha passen.. nästa år kanske man får ta gymmet här i byn och även ett i Skövde så man får lite pass med. Har ju ändå både på Friskis och Puls nu.. då kan jag ju lika gärna kunna ha Puls och gymmet här.. det tål att tänkas på i alla fall =)
Nu blir det mys i soffan med mina änglar <3