Jag låg i soffan och titta på Once Upon a Time och helt plötsligt vaknar av att telefonen ringer. Ops jag hade visst somnat. Var nog rätt trött. Är ju inte van att ha barnen helt själv längre. Det var i alla fall älsklingen som ringde och skulle säga god natt och fråga om jag inte hade tänkt att lägga mig snart.. hmm jo.. men jag sov visst redan…

Nikki har fått jättehosta och vaknade av den första gången vid halv fyra. Då fick hon en filt till på sig för det var rätt kallt inne. Sen sov hon till sex och hon tyckte det var dags att gå upp.

Nu har hon lagt sig igen för hon var supertrött. Se hur länge hon sover nu. Nora sover fortfarande och kommer nog göra en stund till då hon somnade väldigt sent igår. Hon kunde verkligen inte slappna av stackarn. Hon var orolig över att pappa inte var hemma.

Jag skulle gärna sova lite till… men jag har lärt mig från förr.. lägger jag mig igen så vaknar garanterat barnen och ska upp och leka. Så blir att bädda ner mig i soffan istället.

Hade egentligen velat ut på en morgonpromenad själv med bra musik i öronen men det går ju inte så lätt att göra.. typiskt när man är sjukt sugen.. aja nästa vecka så!

Får se vad som händer annars idag… ska sätta mig och skriva lite inlämningsarbeten när barnen sover middag i alla fall.. det är allt som är bestämt!

Ha en bra dag allihop!