Igår skulle jag gått på klassfest.. men det blev ingen för min del utan blev liggandes i soffan med sprängande huvudvärk hela kvällen istället. Inget kul. Har fortfarande lite kvar men har tagit Treo så hoppas det går över. Borde dock börjat släppa då det är en timme sedan jag tog den.. Men annars får jag leva med huvudvärk idag.

Igår fick jag även mina nya linser.. men har inte i dem då jag ser mycket sämre med dem än med mina gamla.. trots samma styrka..suck.. så blir till att åka till Specsavers idag och se vad som är fel.

Annars så kommer min älskade moster hit och hälsar på idag. Har längtat efter denna helgen sedan jag fick reda på att hon skulle komma. Älsklingen är på väg till Sunne men det känns inte så jobbigt då jag vet att Anne och Mamma kommer idag!

Ska strax äta lite frukost så att jag är redo att åka när de ringer och säger att de åker. Då har jag ungefär 20 min på mig innan jag måste sitta i bilen jag med. Eller vi med.. Barnen ska ju självklart hänga med också!

Det är nåt fel på vår diskmaskin med =( Stopp någonstans misstänker jag.. suck.. så typiskt nu när älsklingen åkt iväg =/
Jag trodde jag fixat det med den vill tydligen inte funka ändå.. får pilla med det när han kommer hem imorgon!