IMG_5785

Idag är det verkligen inte skönt att vara ute. Blåser och är kallt. Molnigt och trist. Regnet hänger i luften.

Kvällen kommer spenderas med att städa. Inget kul.. men välbehövligt. Det märks verkligen att man har en katt och två små barn. Saker överallt!

Sista dagen i skolan imorgon på ett tag framöver. Känns bra och lite nervöst. Praktik på måndag. Men på något sätt hade jag hellre varit i skolan. Men det blir nog bra när man väl har börjat. Det kändes ju bra när jag var där. Men jag hatar att vara ny på ett ställe. Det är verkligen min fasa. Den där nya kontakten som måste tas. Man vet inte vad man ska prata om, man vet inget om de andra. Det är lite jobbigt att alltid känna så. Som tur är går det över rätt fort.

Just nu sitter barnen och tittar på Madiken. Lite skillnad på dem idag mot igår. Igår var det rena kriget här hemma. Nora var på sitt värsta trotshumör och Nikki var inte sen med att retas. Slogs gjorde de lite också. Men idag är de lugna. Nora ligger på sitt täcke på golvet och Nikki sitter i den lilla soffan. Lugnt och skönt. Det gillas. Annars hade jag planerat för lek med lera idag men det får bli en annan dag!