Idag var det Götenelördan. Alla Götenebor samlades framme på ”stan”. Lifeclub flyttade ut sin träning för att visa hur kul det är att träna hos dem. Självklart hakade jag och Ica på =)

3 av 4 pass var vi med på. Bodypump, Bodycombat och CX Worx. Uppehåll fick vi och inte samma värme som igår men varmt var det. Jobbigt var det och superkul var det!

Älsklingen filmade lite och tog ett kort. Nu när jag tittar på det enda kortet han tog ser jag hur fel jag står med mitt ena ben. Mitt syndrom gör sig påmint. Det är bra att tänka på framöver. Överrörliga knäleder. Benet böjt åt fel håll. Detta ger ingen bra träning! Men muskler på vaderna har det tydligen blivit. Thihi =)

Längst bak skymtar en riktigt duktig brandman som var med på alla pass i sin brandmanklädsel. Jag är imponerad av honom! Det måste ha varit så sjukt varmt!unnamed

Efter det blev vi som var med och tränade bjudna på fika på Café Elvira. Jag tog mig en LCHF-kaffe som var mycket god. Sen blev det shoppa loss på Sport Inn. Rea! Så blev en del kläder till barnen.

Hemma sen har vi vart trötta och nu ska jag göra iordning lite fika till imorgon då vi ska på kalas och jag vill inte bryta min LCHF för det går så jäkla bra just nu. Som största undantag jag gjort nu på två veckor är några pommes. Imorgon ska jag ta fasteprov på mitt blodsocker. Ska bli riktigt spännande att se hur det ligger =)