Här har det vart dött. Jag ber om ursäkt. Jag har ingen vettig anledning men har inte suttit vid datorn så har inte blivit av att jag skrivit här. Mycket i skolan, underbart väder och försökt hinna med träning. Det är min sammanfattning typ.

I helgen var jag på utbildning på Skara Sommarland. Repetition bara eftersom jag jobbade där förra året också. Men trevligt var det och jag tror på en supersommar! Vädret var toppen och det var lagom varmt.

Resten av veckan har bestått av skola och njuta av vädret. 2014-05-22 16.51.59 2014-05-16 16.37.05 2014-05-16 16.30.34

Vi har fått upp studsmattan också. Toppen tycker barnen. I onsdags var det dagisfest. Myspys.

Jag känner att detta inlägget blir väldigt fåordigt men har barn som är trötta och bara gnäller så får inte riktigt ro att sitta här och skriva. Nu ska de få kvällsmat så hoppas på lite lugn snart =)