”…utan vi vill gärna se vad du går för!”

I fredags gjorde jag sista dagen på praktiken. Det kändes lite konstigt när jag gick in genom dörrarna för att göra min sista dag. Det kändes lite sorgligt för jag hade börjat trivas så. Men så är det ju alltid. Sista dagen brukar ju alltid vara lite ledsam.

Först skulle jag upp på möte till min handledare för att knyta samman säcken. Vi pratade lite om hur veckorna varit och att hon inte sett mig på några dagar. Hon hade frågat de andra om jag vart där. Johodå de har hon minsann hade de svarat =) För jag var ju där varje dag men jag har varit i 4 olika team så det har varit lite omkringhoppande. Första veckan som var 4 dagars vecka var jag hos 12 olika personer. Ibland har det varit lite mycket information att ta in. Men nu när allt lagt sig så känns det kanon. Jag har lärt mig massor =)

Tillbaka till mötet. Min handledare berättade att hon vart runt och frågat hur jag har uppfattats av alla och jag tuffade till mig och frågade vad de sagt. Alla hade varit jättenöjda och tyckte att jag visade intresse och viljan att lära mig. Att jag fattade snabbt och lärde mig fort. Jag blev riktigt glad när hon sa att de vart nöjda med mig. För det vill man ju =) Ännu bättre blev de sen då hon berättade att hon pratat med de andra och att de inte riktigt ville släppa mig utan se vad jag går för =) Så från augusti ska jag jobba där 1-2 dagar i veckan =) Det ska bli så kul och spännande!

 

Vg region