Vilket underbart väder det var i helgen! Helt i min smak med 30 grader varmt. Tyvärr höll de inte så länge men det visste jag ju redan i helgen så jag ville passa på att göra nåt kul. Cykelutflykt! Jag övertalade övriga familjen, bytte ventil på älsklingens cykel och sen var vi redo. Fixade lite vatten och lite fika till barnen och sen for vi iväg.

Insåg rätt fort att detta var kanske inte det smartaste. Det var varmt och det var grusväg. Jag visste att det skulle vara låååång väg grusväg. Men tjejerna bet ihop och cyklade på. Nikki var nära på att ge upp och hon var varmt, trött och svettig. Hon är inte van vid att verkligen ta ut sig. Men hon fixade det. Nora fixade det! Stolt över dem att de orkade.

Vi cyklade nästan en mil och där inne i skogen så kom vi fram till sjön. Vi hittade en enskild så mysig plats att vara på. Supermysigt. Tjejerna gillade det också och snart var vi alla i sjön för ett dopp. Här märktes det hur Nikki återfick sina krafter och sin ork och en nytändning glänste i ögonen på henne. Lite fika i magen och en stund då vi bara kunde va gjorde susen. Vi hade en mysig eftermiddag där vid sjön men klockan sprang på och det var dags att rulla hemåt.

Nu var det Nora som var väldigt trött i benen. Nikki hade ny energi och cyklade på som jag vet inte vad. Vägen hem bestod av lite grusväg och sen var det äntligen asfalt. Så skönt att kunna rulla lite normalt igen utan att behöva studsa och ha sig.

När vi rullade in i Timmersdala var vi trötta och vi var hungriga och JÄTTE svettiga. Haha inte konstigt när det var närmare 30 grader varmt. Tjejerna cyklade i förväg hem och jag och älsklingen fixade mat. Det blev pizzerian och lite från Perssons. Dock var vi inte ensamma att inte orka laga mat. 25-30 minuter skulle det ta att få klart maten. Det slutade med att jag åkte i förväg hem med matvarorna från Perssons och älsklingen väntade på maten från pizzerian. Det tog 35 min innan den var klart. Fint väder = Många ute på tur.

Söndagen var min familj helt slut. Jag däremot hade energi kvar. Vad hände där liksom? Jag som alltid brukar vara dödast av oss alla. Cykla till sjön kanske är grejen för mig? Finns det nåt bättre än en cykeltur och en dag vid sjön? Ne jag tror inte det. Egentligen borde vi kanske skaffa en båt. Men det är jag inte sugen på. En stuga med sjötomt hade jag däremot inte tackat nej till!