Idag när jag kom hem från jobbet så blev det att åka till dagis för utvecklingssamtal om Nikki. Det gick kanon och vi fick mycket beröm över vår lilla tjej. Mammahjärtat blir verkligen stolt över den där lilla damen =)

Vi var klara tidigt så jag och Ica åkte till gymmet och körde ett pass Easyline. Shit, mina muskler är totalt borta. Så mycket slit vi har gjort för att allt ska vara borta för vi varit dåliga med träningen de senaste. Det känns som att man står och stampar på ruta ett igen. Urk. Men det är bara att ta tag i det igen och när jag kom hem var kroppen på lyckoendorfiner igen. Så himla underbart! Än en gång var det skönt att kunna släppa alla tankar som bara snurrar runt. Tacksamheten är enorm och jag är så nöjd med tillvaron egentligen. Jag insåg idag att jag har gått vidare och nu kan jag fokusera på det som är viktigt. Nu hoppas jag att jag snart också kan lägga olyckan bakom mig. Men misstänker att jag inte kommer kunna lägga det bakom mig förrän det har blivit klart med allt. Älsklingen har fortfarande ont och fick gå hem tidigare från jobbet idag. På fredag har han fått en läkartid för att kolla så det inte är något allvarligt med honom.

Imorgon blir det att åka på utflykt med jobbet. Vi ska åka till Botaniska trädgården i Göteborg. Det ska bli riktigt skoj och ännu roligare för mig som sköter deras likvidbokföring. Men först blir det att jobba lite innan bussen går iväg. Så tidigt morgon imorgon är att vänta! På kvällen är det vårfest på dagis så jag hoppas att jag hinner hem i tid! Sen hoppas jag på fint väder för då blir det säkerligen en cykeltur på kvällen också. Eller ja, det går ju om det regnar med. Men vill ju inte riskera att bli sjuk…

Jag måste bara avsluta och berömma mig och Ica som var duktiga och åkte och tränade idag. Jag är så glad att jag gjorde det för känslan jag har i kroppen nu… Den är oslagbar!