image

Idag var vi på jobbet iväg på studieresa. Stoppet blev Botaniska Trädgården i Göteborg. En mycket trevlig dag men vädret var inte på vår sida då det regnade i princip hela tiden. Vi åkte från Mariestad klockan 8 o var framme strax efter halv elva. Då fick vi först information om Botaniska Trädgården. Väldigt kul att veta lite om det :)

Efter det blev det mat. Jag hade beställt kött och jag liksom de andra blev väldigt förvånade när vi som kötträtt fick korvstroganoff. Lite besviken där faktiskt för det var inte alls den goda köttbit jag hade fantiserat om. Men de gick ner. Smakade inte illa men var inte heller wow så gott.

Efter maten fick vi en guidad rundtur i trädgården av Anders Stålhand. Han som är med i Äntligen Hemma. Så det var lite kul :) väldigt duktig kille och en behaglig röst att lyssna på så rundturen var jätte bra! Sen blev det lite fritt gör att sen åka den långa resan hem igen.

Dagen har varit bra men jag hade gärna stannat lite längre. Nu blev de att vi åkte mer buss än vad vi var på Botaniska. Lite synd.

Väl hemma i Mariestad stämplade vi ut och jag skulle skjutsa Linda till bussen. Men vid trafiksignalerna åker den tidiga bussen förbi…hon skulle egentligen ta nästa. Men jag skyndar på och vi har tur att bussen stannar för att ta upp folk. För det gör att vi hinner ikapp och Linda kan åka med den tidiga bussen :)

Väl hemma i Tdala har vi haft vårfest på dagis. En stund tittade solen fram och det var riktigt skönt men sen kom regnet och barnen började frysa så vi åkte hem :)