image

Tiden tuffar på sin gilla gång. Älsklingen va hos läkaren i fredags o fick domen att han kommer ha ont i 5-6 veckor till så fick han tabletter mot smärtan. Dessa tabletter gör honom helt groggy så nu kan han inte köra bil. Blandade känslor för mig där måste jag erkänna. Han borde ju köra men jag tycker de e skönt att jag måste köra överallt numera.

Veckan som har gått har gått fort o sakta. I början gick de så extremt sakta men misstänker att de va för min andre hälft var inte hemma utan var på utbildning i Göteborg. Sen han kom hem har veckan tuffat på. Både igår o i förrgår var jag o Ica o tränade. Idag har jag träningsvärk på de mest konstiga ställena. Ovanpå foten bla. Den har jag aldrig varit med om tidigare.

Idag var jag påväg att banga träningen. Men när man har en sån fantastisk träningskompis som jag har lyckas hon få en att hänga med o träna ändå. Tack Ica <3 Så om tio minuter ska vi ge oss iväg på cykeltur. Skön träning ändå. Mindre skön med träningsvärk i lår, vader o ovansida fötter. Men jag dör nog inte :) Hade en svacka med maten när Johan var iväg. Men nu är jag på dag två o på banan än så länge. Bra med träning som får en att tänka på annat än onyttigheter. Oj nu tickar tiden på. Bäst att byta om :)