C360_2012-10-22-11-29-10

Idag var jag och mina små sessor ute och plockade löv. Tyvärr tänkte jag aldrig på att ta kort på dem. Typiskt. De hade sina nya kappor på sig och var så enormt söta. De fick kommentarer om detta av alla vi mötte. Då blir man lite varm om hjärtat måste jag säga. Hihi.

Annars har denna dagen mest bestått av syskongnabb flickorna emellan.Det ledde till att vi var ute i över två timmar och så hälsade vi på Fia som jobbade.

Hem hade vi med oss två kassar fulla med löv som vi ska pyssla med imorgon. Mys <3 Här intill ser ni Noras första egenmålade katt förresten. Helt plötsligt har hon blivit stor och börjat målat figurer istället för bara kladd. Hon har även börjat måla gubbar. Hon målar dem på sitt egna lilla vis. De är minsann inga streckgubbar som brukar vara det första barn målar. Ne de har kropp. Får ta kort på det med en dag sen. Hon är lite speciell min lilla dam =)

I helgen sa Nikki även till mig att mamma släng nappen. Jag är stor flicka nu. Sagt och gjort. Hon ångrade sig till kvällen men mamma har ju “slängt” nappen sa jag. Nu har hon sovit utan napp 3 nätter och 3 middagstupplurer. Hejaheja! Hoppas läggningen idag går lika bra som de andra har gjort. Sen är det bara hennes älskade blöja kvar med. Men tror inte det kommer bli så stora problem heller när hon väl bestämt sig för att hon faktiskt vill.