C360_2012-10-31-12-49-33

Stackars Nikki gumman missade Halloweenfesten på dagis. Men hon hade fortfarande feber igår så ville inte låta henne va på dagis idag trots att hon vart feberfri. Men imorgon ska hon få gå igen. Hon va riktigt sur på mig i morse för att hon inte fick gå till sitt älskade dagis. Men vi har haft mysdag hemma istället och tittat på Tjorven och Skrållan.

Den filmen gick verkligen hem. Hon tyckte att Skrållan var busig ^^

När jag hämtade Nora var hon jätteglad att hon fick vara med på Halloweenfesten. Jag visste inte att det var idag de skulle ha den så hon hade tyvärr inga finkläder med sig. Jag trodde festen skulle vara imorgon. Men hon verkade inte ledsen över det ändå och nu fick hon äntligen ta med sig sin partyhatt som hon var så arg förra veckan för att hon inte fick ta hem.

Nu är de vila här hemma. Jag ska söka några jobb. Men får väl knappt några svar som vanligt. Börjar bli rätt less på detta nu men det är bara att inte ge upp. Någon gång borde det ju bli min tur också!

Helgen är de Halloweenfest för mamma o pappa. Barnen ska va hemma med barnvakt. De längtar massor! Men vad svårt det är att komma på något bra att klä ut sig till. Jag kanske har kommit på vad jag ska va nu i alla fall. Men måste fixa lite först.

Måndag så ska jag till läkaren igen. Se om de har hittat något fel på min mage. De ska bli intressant. Eller om man måste fortsätta bråka så de kollar den mer noggrant.