DSC00486 Hittade denna gamla bilden på Stina. Det är typ andra dagen vi har henne. Hon var så liten den lilla skiten. Idag är hon stor, men inte överdrivet som tur är. Men lat är hon. Sover mest hela dagarna.

Vi har fått vår andra klättermaja i familjen nu. Stina är nummer ett och nu är Nora hack i häl. Hon vill klättra på allt. Men som tur är har hon inte lyckas lista ut hur hon ska komma upp än, men hon är lite kort med =)

Just nu har Nora jagat upp Stina ur sängen och kryper runt och jagar henne. Låter lite smått kul måste jag säga. Stina tycker det är lika roligt som Nora. Perfekt sysselsättning för de båda två och mamma och pappa får lite lugnt för en liten stund.

Imorgon blir det Ultraljud. Är förväntansfull, men är fortfarande lite bitter över att det är i Skövde. Jag ville ju kolla om vi väntar en liten tös eller en liten pojk. Men men.. man är ju glad för vad som kommer men hade vart lite lättare att förbereda sig. Är det en flicka behöver vi ju inte tänka på så mycket, är det en pojk behöver han nog lite andra kläder ;)