DSC01113

Om en timme ungefär kommer gammelmormor och hämtar lillgumman. Hon ska vara barnvakt idag när jag ska på ultraljud. Älsklingen är ju på kurs hela veckan så han missar ultraljudet tyvärr, men som han sa, han vet ju hur det är. Han var ju med på Noras. Det viktiga var att jag tog med mig bilder :p

Är lite smått nervös. Har frågat F om hon ville hänga med så jag slapp gå själv och det var inga problem :) Alltid trevligt att träffa henne. Vem kunde tro för ett år sen att vi skulle börja umgås igen. Ingen tror jag :p Men det känns riktigt bra måste jag säga!

Bilden här ovan är på Nora när vi är i stugan. Hon gungar på sin gunghäst som gått i arv. Jag fick den i 1 års present och Nora fick den av mormor i 1 års present. Hon verkligen älskar den :)

Men dags för frukost hör jag. Nora tog sovmorgon idag tills nu =) Härligt!