Nu börjar jag bli riktigt galen! Huvudvärk idag igen. Inget kul. Börjar fundera på vad det är. Om det är något allvarligt. Det är ju inte ofta man har så ont i huvudet så ofta.

Får ge det en vecka till o har de inte blivit bättre får jag väl gå till doktorn. Urk säger jag bara.

Vet inte om jag sagt de innan man har bestämt mig för att INTE ta svininfluensa vaccinet. Jag anser att det är alldeles för dåligt testat och tänker inte riskera mitt barn för något jag inte har en blekaste om hur det påverkar. Dessutom så har ju läkemedelsföretaget frånsagt sig allt de kan i princip så dyker det upp något i efterhand som har med vaccinet att göra så behöver de inte stå för något. Bara det ger dåliga vibbar!

En annan sak som väger in är också att gravida brukar aldrig rekommenderas att ta något vaccin. Säsongsinfluensa vaccinen rekommenderas att inte ta när man är gravid. De är mer testade än detta vaccinet men detta rekommenderas vi att ta. Jag får inte ihop ekvationen.

Sen är det svårt att hålla isär allt. Då alla källor inte är pålitliga.
Dessutom så är det väldigt få fall (hittills) som varit riktigt allvarliga. Känns nästan som det är fler allvarliga fall när den årliga säsongsinfluensan brukar hägra.

Aja inget vaccin för mig. Har tänkt klart. Hade jag inte vart gravid hade jag nog tagit det. Men inte nu!