I väntan på mer såpa till trallen så har jag skrubbat räcket idag. Vilken skillnad det blev! Nu måste jag ju göra resten också annars kommer det se roligt ut.

30 grader och nationaldag. Inget vi har varit i firat utan har haft en dag hemma. Räcket tog sin lilla tid men är skönt när det är gjort. Frågan är hur jag ska göra med det stora räcket det borde ju också göras. Nora har haft en kompis här o de har haft fullt upp hela dagen. Men att hoppa i vattenspridaren och cykla.

Imorgon är det jobb igen men sen är det helg. Just nu är det väldigt tungt att jobba. Vill vara hemma o greja o dona. Men jag ska vara glad att jag har ett jobb att gå till. Att vara arbetssökande vill jag helst undvika och några mer barn blir det inte så jag får vackert jobba. Är semester snart i alla fall så det ska bli så skönt. Men det känns som långa veckor kvar. Få hela veckor så det känns ändå positivt. Nästa vecka är det skolavslutning o veckan därpå är det midsommar. Sen är det två hela veckor o sen semester! Åh vad jag längtar efter semestern i år och det bästa av allt är att jag o älsklingen har 4 veckor tillsammans!

Jag hoppas att detta väder kan få fortsätta. 30 grader o lite lätt blåst. Kan det bli mer perfekt? Nackdelen är väl att det blir så varmt inne.

Men i källaren är det i alla fall lite svalare :)