Igår åkte vi iväg o tränade. Precis på 3 veckorsdagen efter utredningen. Läkaren sa ju att jag inte fick göra någon kraftigare ansträngning på 3 veckor. De höll jag. Körde lite crosstraining i minifart o sen körde jag överkropp men mest axlar o armar. Det gick bra. Hade lite ont i benet efteråt men idag när jag vaknade hade det gått över.

Det var skönt att köra ett pass. Nu blir det att försöka ta sig i kragen o verkligen komma iväg några gånger i veckan. Sakta men säkert kommer ju benet klara mer o mer. Nu haltar jag i princip ingenting vilket är skönt. Jag kan inte riktigt gå i promenadtempo men bra mycket fortare än tidigare. Det blir bättre o bättre varje dag vilket är väldigt skönt.

Idag är det vabdag med Nikki som åkt på magsjuka. Men idag verkar hon relativt pigg så förhoppningsvis blir det skola imorgon.

Denna dagen ska jag passa på att ta det lugnt annars. Städa lite o tvätta lite men annars minsta möjliga tror jag.