Idag är det pluggdag för Nora o slappisdag för resten av familjen. Nora har sista rycket nu i skolan. O nu är det verkligen mycket. Svenska, engelska, fysik o Matte. På detta ska hon ha saxofonavslutningskonsert då de ska spela hela 9 låtar. Men hon är duktig och kämpar på. Hon ska ha en stor eloge hur bra hon har kämpat. Hon har haft det kämpigt men hon har aldrig gett upp.

Vi har minskat tempot för henne men bättre o lära sig mindre med kvalitet än inte orka med det hela. Jag är stolt över henne. Skolan har haft bra gehör och hjälpt till att anpassa nivån samt att hon fått gå iväg i mindre grupp till en resurs emellanåt. Detta har gjort resultat och läxorna hemma har gått lättare utan så mycket gråt o bråk.

Idag tar resten av familjen det lugnt. Jag är rätt öm i benet idag igen. Gick till lekplatsen o tillbaka igår o var igång hela dagen. Hade besök av min älskade kusin o hennes familj. Vi firade Nora som blivit 11. Hade en riktigt trevlig dag men vad trötta vi var på kvällen. O det var ju helt fel kväll att vara trött på för det var ju Eurovision kväll. Nikki o Nora orkade hålla sig vakna genom lite mer än hälften av låtarna men sen somnade de båda två.

Jag kämpade mig igenom alla låtar och sen under röstningen var det så spännande så mitt adrenalin flödade för fullt. Tyvärr gick inte Sveriges låt hem hos tittarna. Men jag älskar låten. Men låten som vann var helt okej för en gångs skull. Upplägget för röstningen var riktigt bra. Först alla jurygrupper som ska ge sina poäng. Detta moment tar väldigt lång tid. Men sen delade man ut tittarnas poäng från den som fått minst röster av juryn till den som fått mest så i slutet var det extremt spännande.

Jag somnade vid halv två men vaknade pigg o glad 6 timmar senare. Så jag har var uppe först som vanligt även om det var senare än vanligt. Nikki tassade upp vid åtta o tjugo över nio tröttnade jag på att vänta o väckte älsklingen o Nora.

Hatar att vakna sent. Hela dagen försvinner ju :(