Både jag o barnen längtar efter sommarlov nu. Ska bli så skönt att inte behöva lägga så mycket tid på läxor. Nora har kämpat på riktigt bra hela året så hon är helt klart värd sommarlov nu. Men några veckor till. Nikki har också kämpat på bra. Men hon är mer självgående än Nora. Nora behöver stöd men Nikki har lika lätt som jag hade det i skolan. Det är verkligen så orättvist. Endel får kämpa så extremt mycket medan andra också kämpar såklart men kan glida så mycket mer.

Igår var jag och en kollega på nya Regionens Hus i Skövde. Vi hade kundmöte med Västkuststiftelsen och pratade strandstädning. Huset kan jag inte påstå är något fint alls men inuti tyckte jag det kändes väldigt hemtrevligt. Det gick åt en hel dag och vi pratade framtid o budget. Visst låter det intressant :p

Mitt ben är så mycket bättre. Nu har jag kommit till den fasen då jag gärna gör mer än jag borde. Så måste stoppa mig själv hela tiden. Snart har det gått tre veckor vilket betyder att jag får börja med lite mer fysisk aktivitet snart. Dock väldigt lätt sådan till en början. Men vad jag längtar. Ska bli så skönt när jag kan gå normalt o bete mig normalt igen.

Helg i alla fall. Så extremt underbart! En normal vecka till sen blir det 4 veckor på rad där jag är ledig någon dag varje vecka. Sen 2 hela veckor till. Sen har jag SEMESTER! Inget direkt bokat mer än åka till Varberg några dagar o så ska vi kolla på gyllene tider. Nora ska iväg till kusten men Nikki har inte bestämt sig än.