Denna veckan har känts väldigt lång. Älsklingen var iväg med jobbet tis-ons, föräldramöte i tisdags, avslutning på Scouterna i onsdags, ledig dag i torsdags o då hade barnen en kompis hemma. Fredag vanlig arbetsdag o nu är det äntligen lördag. Vart mycket i veckan och dessutom har jag haft väldigt ont i mitt ben. Jag har nog ansträngt mig lite mer än jag bör plus att jag suttit dumt. Får skylla mig själv men nu är jag trött på detta. Jag vill kunna vara normal igen.

Men min kollega sa till mig igår. Men Z nu går du ju nästan helt normalt. Det är ju positivt iaf. Även om det inte riktigt känns så. Men mycket är att efter en arbetsdag så har jag rätt ont o benet. Hemma får jag inte lika ont. Så det är inte bra att jobba vid en dator o sitta still en hel dag. Det är bättre o röra lite lätt på sig.

Snart hoppas jag på att övriga familjen vaknar. Klockan är snart sju och jag har redan varit vaken en timme. Skönt att vakna tidigt tycker jag. Men mindre roligt att vara uppe själv.

När jag rengjorde trappräckena i torsdags så råkade det rinna lite vatten så jag skrubbade lite runt om… det skulle jag inte gjort. Nu måste jag rätt omgående fixa resten av trallen. För det ser roligt ut.

Det har blivit sån skillnad. Vi har dessutom ett större räcke vid garaget. Jag hade tänkt att de behöver jag inte göra. Men jo…det kommer jag visst behöva göra. Men vad fint det kommer bli sen när allt är klart :) men riktigt skitgöra. Ska be min andre hälft om lite hjälp för annars kommer det ta evig tid innan jag är klar. Men idag blir det inget sånt utan det får bli imorgon. Måste hämta såpan på tappen först o sen skulle det bli 25 grader o sol. Då funkar det inte att hålla på där.