Varför måste helgerna gå så snabbt?! Nu är denna helg redan slut. På jobbet väntar bokslutsvecka. Ser inte riktigt fram emot det. Men jag har inget val.

I går åkte vi ner till Mullsjö och lämnade tjejerna hos mamma och jag och älsklingen for vidare till Jönköping och A6. Jag har inte gått på A6 på år o dar, o ja jag vet att de ändrat stavning. Men jag tycker det ser så fult ut :p

Vi gick runt o strosade. Köpte strumpbyxor till barnen som de ska ha på skolavslutningen. Jag såg att Cassels fanns där så jag var ju bara tvungen att smita in. O tur var det för jag hittade en fin klänning att ha på midsommar. Älsklingen fick sig ett par skor från Stadium o sen gick vi till IKEA. Det blev mest shoppat massa förvaringslådor men vi hade behövt fler för idag har vi grejat hemma hela dagen o storrensat o barnens garderober o bland leksaker i Nikkis rum. Mycket åker ner i källaren! Nu måste vi köpa mer lådor så vi kan få iordning på förrådet också.

Skolavslutning på torsdag. Ska bli så mysigt. En av höjdpunkterna på året.