DSC01112

Hittade en bild från början av september. Älsklingen och Nora. Japp detta är min älskling. Första bilden på han i denna bloggen :p Kommer väl bilder på mig med kanske någon gång i framtiden.

Idag har vi varit i Skara när Nora var på dagis. Älsklingen skulle in och lämna sitt CV för att eventuellt få jobb. Visade sig dock bara vara 8 timmar i veckan så det var inte mycket att hänga i granen. Men men.. vi får se hur de blir. Han har ju inte fått besked än heller.

Sen for vi till Slöjd-Detaljer. Jag köpte pärlor för jag ska göra muggunderlägg till mamma. Hoppas de blir lyckade :) Köpte även lite pärlor till mig som jag kan göra halsband och armband av den och så köpte jag knutgömmor och lås. Här ska pysslas sen =)

Måste ta ett röj i lägenheten idag med. Imorgon ska vi till Skövde för att lämna ytterligare några CVn och sen på torsdag kommer S upp :) Då måste de ju se vettigt ut här hemma ;)

Håll tummarna på att älsklingen hittar jobb nu. Jag med iofs men pushar på han lite mer eftersom han går ner till 70% nu. Jag får troligtvis en helt ny akasseperiod..hoppas!