Japp då har man tillbringat nästan hela dagen i Skövde. Fast började med en slappis dag. Gick runt och bara var en zombie och sen satte jag och älsklingen oss vid tvn och tittade på Smallville. Då somnade jag och sov en bra stund.

Sen blev de bråttom. Älsklingen skulle vara i Skövde klockan ett och vi hade inte ätit något. Blev drive in på donken. Mega menyn. Jag tog en Big Mac och älsklingen resten. Nora fick smaka på lite pommes som hon älskar.

Väl i Skövde träffade älsklingen sin Jobbcoach och jag och Nora postade lite post. Sen när han var klar delade så skulle vi till massa affärer och han skulle lämna sitt cv.

Efter det åkte vi till Babyproffsen för vi har inte lyckats få på Noras nackskydd på bilbarnstolen. Hon i affären visade hur vi skulle göra. Sen förklarade hon hur vi skulle göra för att ta bort den till nästa barn. Krångligt värre måste jag säga.

Vi kikade lite på vagnar och bilbarnstolar. Måste köpa bilbarnstol snart i alla fall. Hittade en jättesnygg för 2995kr. Från 9kg till 25kg. Så vi får se om vi köper den sen. Det kändes inte överdrivet farligt dyrt iaf. Men de fanns billigare men även dyrare.

Men nu sitter S och skrattar ihjäl sig här så får nog avsluta.

kan tillägga att vi träffade F, M och M i Skövde. Det var trevligt :) Nora blev glad att träffa F iaf :)