IMAG0569

Ja snart är det juni. Det är inte klokt. Snart börjar jag jobba. Det är bara en månad kvar. Det känns riktigt skönt faktiskt. Men fram till dess om jag inte hittar nåt annat jobb innan dess så ska jag bara njuta. Njuta av att ha mina älskade flickor hos mig. De är jobbiga, de är mysiga, de är snälla, de är underbara, de är busiga, de är tvärtemot, de är kramgoa men jag älskar dem precis som de är.

Denna dagen har Nikki varit extremt trött efter dagis. Men hon vägra sova. Så det har varit en hel del gnäll från hennes sida. Nora har vart riktigt duktig och försökt göra det bästa för sin lillasyster.

Jag har storstädat köket vilket var riktigt välbehövligt. Skulle egentligen vandrat iväg till gymmet på förmiddagen men jag känner mig lite konstig i kroppen. Orkar knappt lyfta armar och ben men de går väl över. Dessutom väntade jag ett telefonsamtal från Nikkis försäkringsbolag som bara vill krångla men nu får vi hoppas att de löser sig!

Nu ska jag se om jag kan få lite mat i magen. Har redan ätit men blev inte mätt så får äta lite till