Får nog dela upp detta i flera inlägg skulle jag tro. Har så mycket jag vill skriva bara för att jag har vart för lat för att uppdatera här.

Kort o gott så har jag haft en toppen tid det senaste. På alla möjliga plan!

Vet inte ens vart jag ska börja och inte hinner jag skriva länge för måste snart iväg till dagis. Men först och främst måste jag bara skriva att vår BVC-sköterska Jessica Bolling är helt underbar! Det är tack vare henne jag känner mig så uppåt för tillfället.

Varför undrar ni antagligen… men såhär ligger det till. För ett tag sedan tog Nora några prover på sköldkörteln. Detta för att hon är så liten till växten. Provsvaret visade att allt stod normalt till och BVC-läkaren tyckte inte vi behövde gå vidare med detta. Men vår BVC-sköterska tyckte ändå att det inte riktigt kändes bra och hon visste en annan läkare som är väldigt duktig på just tillväxt. Jessica undrade om det gick bra att hon skickade en remiss till henne. Självklart var det okej. Man vill ju göra allt för sitt barn!

Igår var vi på besök hos henne. Vilket givande besök! Det är nog det bästa läkarbesöket jag har varit på med Nora. Får skriva mer om det besöket senare för nu tickar klockan på väldigt snabbt. Måste göra mig iordning för att gå till dagis!