image

Idag blev det att lägga sig tidigt. Men fastnade med telefonen. Legat o surfat runt o reflekterat över allt o inget. Snart är detta året också slut. Tiden springer på men 2015 har verkligen varit det år jag lärt mig väldigt mycket mentalt. Jag har lärt mig uppskatta livet och det jag har i mitt liv. Jag har slutat tänka på det jag kunde ha om….och börjat uppskatta det jag har här och nu.

Jag har lärt mig släppa saker och jag har blivit bättre på att inte älta saker fram och tillbaka. Jag har lärt mig att acceptera nuet helt enkelt. Jag har insett att saker som händer har en mening. Jag försöker lära mig av varje enskild situation. Jag stannar upp när jag märker att jag försöker leva i framtiden igen. Jag kan inte planera allt. Jag måste leva i nuet.

Denna lärdom jag har fått detta år har gjort så att jag faktiskt känner mig lycklig. Jag längtar inte efter det jag inte har utan jag glädjer mig åt det jag faktiskt har. Jag har fått släppa taget om saker och personer jag inte egentligen velat men insett i efterhand att endel av det har varit bland det bättre som hänt.

Nu ser jag fram emot en lugn jul tillsammans med familjen o släkten. Sen blir de lite jobb för att sedan fira in ett nytt och förhoppningsvis lärorikt år tillsammans med Tove och hennes fina familj <3