image

Godmorgon mina vänner. Idag är de fjärde advent. 20 december. 4 dagar kvar till julafton. Undra vem som längtar mest. Jag eller barnen?

Igår va vi Skövde o köpte de sista julklapparna. Men jag väntar fortfarande på en jag beställt. Jag hoppas att den hinner komma i tid. Vi va inne tidigt i Skövde så till en början va de lugnt. Vi började med stallsiken o sen blev de donken. Jag blev så mätt så jag va inte hungrig mer förrän till kvällen. Trots att jag varken åt pommes eller bröd. Men de klart jag blir ju oftast bara hungrigare när jag äter snabba kolhydrater.
När vi sitter där startar lastbilsdemostrationen. Tur att älsklingen övertalade mig att ställa bilen på Elins för vi skulle till jysk sen o sen när vi kom tillbaka därifrån fanns de inte en enda parkering att uppbringa. Det var kaos o inne på Elins va de en hel del folk med så när vi var färdighandlande så var vi helt slut.

Ändå va jag duktig o slog in alla julklappar o sen städade vi några timmar. Vilket vi ska fortsätta med idag. Inte de roligaste men skönt att ha fint till jul :)

Ha en fin dag allihop!