image

image

Igår köpte vi gran o pyntade och la dit alla julklappar. De tog ett tag innan barnen upptäckte alla paket men sen när de såg dem då var de snabba för att kolla om de va några till dem. Så nu har vi två små snälla barn som är så ordentliga så att inte tomten ska hämta tillbaka alla paketen igen. De hände ju faktiskt pappa o Jacob en gång.

Nora har haft en väldigt mysig o gosig period. När hon har dem då får man passa på. För de är väldigt sällsynta. Hon vill kramas o gosa. De va länge sen hon va sån så nu tar jag alla tillfällen jag får. Nikki är gosig som vanligt. Att få vara mamma är verkligen de bästa som hänt mig. Inget annat jag kommer att vara med om kommer slå det. Jag är så tacksam över att jag fått den äran att få ha en sån fin och underbar familj. Utan dem vet jag inte vad jag skulle ta mig till. Flickorna kommer göra mig gråhårig innan jag fyllt 35 men det är helt klart värt varenda gråa hårstrå. För varje dag som går blir jag bara mer o mer tacksam. Jag skulle kunna suttit här själv utan själsfrände o utan barn. Jag hade säkert haft ett bra liv då med..men aldrig att jag skulle byta ut mitt liv mot något annat. Visst vill jag se världen o känna mig fri men aldrig att jag skulle vilja byta det mot min familj o mina barn. Att se världen blir aldrig försent. De kan jag göra som 70 åring också. Men att bilda familj…där blir man för gammal mycket tidigare. Jag är glad över att jag fick barn när jag va ung. Jag kommer alltid att vara en ung mamma och när mina barn blir stora då har jag fortfarande många år kvar att utforska världen om jag så vill göra de. Nu är det några år då man inte är fri eftersom mitt största ansvar nu är mina barn.

Dagen de flyttat hemifrån kommer ändå komma för snart. Jag kommer ha svårt att släppa o inse att de är vuxna men jag vet att de en dag kommer klappa mig på mitt huvud o säga att nu är det dags lilla mamma.

Vi väljer olika här i livet o tur är det. Jag kan förstå de som satsar på karriär, jag förstår de som vill leva livet innan de bikdar familj och jag förstår verkligen de som gör samma val som jag själv gjort…att satsa på familjelivet. Det viktigaste när man gör sitt val är att man är nöjd med sitt liv om man skulle ligga på dödsbädden idag. Man ska inte känna att jag önskade att jag hade gjort det o det o det innan. Visst ska man ha drömmar o mål. Men man ska leva sitt liv så att man är nöjd med det man hunnit att åstadkomma. Så glöm inte att stanna upp o reflektera så att du går på rätt stig mot ditt mål. Det är dumt att komma på massa villovägar för vi lever bara en gång. Då är det onödigt att behöva traska runt på fel vägar som tar massa viktigt tid från oss!

Ha en fin kväll allihop. Jag ska gå o krama om min man o mina barn <3