Så är snart denna helgen över också. Det går så himla fort. Inte klokt.

Igår var en mycket trevlig dag. Egentligen hände inget speciellt. Vi städade på morgonen, jag satte en pepparkaksdeg och strax innan klockan två traskade vi iväg till Tove, Micke, Elina och lilla Elvira. Vi skulle fira Tove och det blev några riktigt trevliga timmar innan vi traskade hem igen. Tack så jättemycket gumman för att vi fick komma <3
Det var evigheter sen vi var och hälsade på dem. Jag kände verkligen hur mycket jag saknat dem så det var riktigt skoj att träffas igen. Nackdelen med att tiden bara springer iväg. Man hinner inte allt man vill och bör göra. Men egentligen handlar det hela om prioriteringar, jag vet. Men denna hösten har jag bara prioriterat min familj och mitt arbete. Tänker man efter har det varit en väldigt egoistisk sommar/höst. Kanske rentutav år. Så nu kan det egentligen bara bli bättre. Jag är inne i mitt jobb, det behöver inte ta all min hjärnkapacitet längre. Nu är det bara firman som min hjärna ska få i ordning så kommer allt blir bra  :)

När vi kom hem från kalasandet så satte vi oss och spelade lite Mariokart. Jag har nog blivit lite halvt beroende av det spelet. Men det är roligt eftersom det är ett spel som passar oss alla. Jag körde även endel själv för att låsa upp några nya banor. Körde Leafcup och vann alla utan ett lopp på första försöket. Gav mig en Rank C och en första plats i cupen. Det får jag ändå vara nöjd med för att vara första gången jag körde de banorna.

Idag blir det pepparkaksbak på schemat och städning. Trots att vi städade igår så är det ett kaos i lägenheten. Men det blir väl så när man är och grejar lite överallt.