Mitten av april redan. Jag kan ärligt erkänna att jag hänger inte med. Tiden rusar på i en evinnerlig fart. Det är mycket som jag vill göra som jag inte hinner med. Mycket beror väl på att jag är så extremt trött. Jag hade en vecka som jag var pigg och hade energi. En vecka på ett helt år?! Det är något som är fel. Jag har vart hos läkaren som har tagit prover, men de visar ingenting. Men det är inte normalt att somna runt åtta på kvällen i vuxen ålder, varje dag. Oavsett om det är helg eller veckodag. Jag har ju svårt att hålla mig vaken tills barnen gått och lagt sig. Tur att våra barn lägger sig tidigt ändå. Annars hade det aldrig gått.

Jag väntar på provsvar från en röntgen jag har gjort. Se hur läkaren kallar mig. Får jag ett besök blir det att ligga på så att hon tar min trötthet på allvar. Får jag ett brevsvar så får jag kontakta Vårdcentralen igen.

Annars springer allt på. Jag har i några veckors tid suttit och kollat på mina barn varje kväll och blivit förundrad över vad stora de har blivit. Nora köpte sin första nya telefon förra helgen. Hon betalade den större delen själv, men vi hjälpte henne lite så att hon kunde få en lite bättre telefon som förhoppningsvis inte blir dålig direkt. Tur att hon snart fyller år då vi sa att det får bli en del av henne födelsedagspresent. Det tyckte hon var helt okej och nu fick hon ju en telefon som var i en annan färg än alla andras. (undra vem den damen är lik).

Jag och Johan har också beställt nya telefoner. Jag lyckades förhandla mig till 1 720 kr rabatt. Så jag är nöjd. Skulle vi dessutom tagit telefonerna hos någon annan operatör så hade det vi sparar nu varit ännu mer. Samtidigt är det bara en operatör som har bra täckning i vårt hus. Så det är liksom inte direkt aktuellt att byta. Jag har ju gärna täckning i hela huset och inte bara på övre plan :p Än så länge är jag nöjd. Nu hoppas jag bara att jag blir nöjd när telefonen kommer också!

Nu blickar vi framåt och hoppas på att läkaren hittar vad som är fel med mig så att jag kan få mer energi och ork till sommaren så jag inte behöver sova bort allt!