Sitter och tittar igenom gamla bilder på datorn. Hittat många fina bilder på flickorna. De har verkligen ett speciellt band mellan sig och de har alltid varit varandras bästa vänner. Ända från första gången Nora fick syn på Nikki så har Nikki varit den hon bryr sig mest om och Nikki har alltid sett upp till Nora. Det är så underbart att se dem tillsammans. Jag hoppas verkligen att de alltid kommer ta hand om varandra på det sätt de har gjort hittills. Så fin kärlek mellan dessa två. Det gör mig väldigt rörd och stolt. Jag är glad att de tycker om varann så mycket. Det kunde lika gärna blivit tvärtom. De kunde ha blivit som katt och råtta och bråkat om allt.

Självklart har de sina stunder när de är allt annat än vänner. Dörrar smäller igen och skrik och gråt. Men det är inte ofta och de gånger det händer då är de oftast trötta eller hungriga. De har aldrig gått och lagt sig som ovänner som tur är.

Egentligen hade jag tänkt att skriva om min hemska vecka. Men känner att jag inte klarar av det just nu. Det har nog varit den värsta veckan någonsin. Inget har varit bra och till råga på allt så har jag en förkylning som inte vill ge med sig. Jag hostar ihjäl mig snart känns det som, önskar det kunde ge med sig. På måndag natt kommer äntligen älsklingen hem. Han är väldigt saknad och behövd! Barnen är också iväg. Svärmor var och hämtade dem igår så att jag ska kunna vila lite. Jättesnällt! Så skruttorna kommer hem imorgon. Jag som hade planerat för en mysig mamma och döttrar helg. Men det får väl bli en annan gång!