Idag var det tungt att gå upp när klockan ringde vid 4.45 första gången. Så det blev till att snooza till 4.50. Lite segt alltså. Det är tidigt.

Kallt var det ute men det var bara till att sätta sig på cykeln o trampa iväg till bussen. Resan ner gick bra och jag fick mycket gjort på tåget. Så bra att kunna arbeta samtidigt. Annars skulle mycket tid försvinna. 

Nere i Göteborg var det kanonfint väder. Solen sken. Jag hann precis med spårvagnen så jag var framme tidigt. Väl framme blev det att packa upp dator o alla grejor sen blev det APT. Lite annorlunda mot våra. Mycket mer gemytligt. 

På lunchen passade jag på att gå ut en sväng. Så jätteskönt väder. Vårkänslorna infann sig helt klart.

Eftermiddagen gick fort o snart var jag på spårvagnen igen. När vi är i Brunnsparken så hoppar massa biljettkontrollanter på. Panik trots att jag har giltig biljett. 

Väl på station så ser jag två ordningsvakter som pratar med varandra i sina komradios. Sen tar de plats på perrongen o när mitt tåg kommer så går de in på de tåget o kommer ut efter 5 min med en kvinna. Då vågade jag mig på tåget. 

Ja lite händer det när man åker till storstan. Spännande med lite avbrott från vardagen.