Igår var det äntligen dags för Tour 2017. Detta är lite av höjdpunkten på året tror jag nog allt. Tredje året jag var på detta och lika bra som vanligt.

I år var det Kristin Kaspersen, Renata Clumska och avslutningsvis Niklas Strömstedt. Många goda råd och tankeställare blev det under kvällen med en stor portion av nostalgi från Niklas Strömstedt.

Mer peppad på livet med dess för och nackdelar igen. Jag älskar den känslan faktiskt. Mer verktyg till att klara vardagen på ett enklare sätt. Kristin pratade väldigt bra om hur viktig det är att stressa ner i livet. Hon jämförde det med en brinnande låga. Springer man på för fort så slocknar lågan. Samma sak är det med kroppen. Slocknar lågan finns det ingen energi kvar. Det ska jag tänka på framöver. Så viktigt!

Renatas mantra var ett steg till och så ett till. Varje litet steg är ett steg närmare målet. Så himla rätt. Det ska jag tänka på när jag ska börja träna ute i sommar :)

Niklas spelade alla gamla godingar och jag blev så glad för han spelade min favoritlåt som barn. ”Imorgon är en annan dag” Den kommer att gå på repeat här hemma idag. Jag älskar fortfarande den låten. Jag kan inte säga vad det är men jag bara älskar den.

Annars blir det en dag i vabbandets tecken igen. Igår var det Nikki. Nu är även Nora dålig. Ska bli en utmanande dag med dessa tjejer :)