Ja nu är det nära. Om två veckor tar jag över nya arbetsuppgifter. Väldigt spänd över det. Det kommer bli endel åkande men det ska vi väl lösa. En tjej på en av våra förvaltningar ska gå på föräldraledig så jag ska ta över hennes arbetsuppgifter. Det ska bli riktigt spännande. Hon sitter i Göteborg så det är dit jag kommer att få pendla endel. Långa dagar de dagar jag åker. Men jag tänker att jag får med mig väldigt mycket erfarenhet också. Jag får möjligheten att utvecklas o arbeta i en förvaltning som inte är som alla andra. Det ska bli riktigt skoj.

Annars är jag väldigt tyst här jag vet. Jag är så extremt trött hela tiden. Men nu har jag äntligen fått en läkartid så nu hoppas jag att de hittar vad som är fel. För detta är inget normalt. Dessutom tappar jag massa hår. Så mycket att jag snart tror att jag blir flintskallig. 

Annars tuffar livet på. Det har varit en intensiv period. Inte en endaste ledig helg i år. Möjligtvis 1. Men det ska vi ha till helgen. Nikkigumman är dock sjuk så vi får hoppas hon piggnar till så vi kan göra nåt kul i helgen. Bara familjen. De va så längesen.