Det blev en promenad igår. Jag och älsklingen tog ett varv i spåret men barnen ville inte hänga med så de slapp denna gång. Men det var extremt halt och jag hade på mig mina gympaskor så det var ännu halare. Jag borde ju fatta att jag inte ska ha dem när det är snö. Detta resulterade i att jag antagligen gick och spände mig onödigt mycket för idag har jag hemsk träningsvärk i rumpa o svank. Jag har aldrig vart med om det innan. Träningsvärk av en promenad. Det är ju löjligt. Haha.

Idag har jag bytt ut de sista julgardinerna. Så skönt. Nu får våren gärna komma. Men samtidigt vill jag nog ha lite mer snö först så man får ut något av denna vintern. 30 cm snö och -15 grader och strålande sol det skulle jag inte tacka nej till :) Men det är nog önsketänkande bara. Visst fint väder är det ute. Men inga -15 grader och inga 30 cm snö. Inte ens 1 cm bara lite vitt på marken. Det är lite tråkigt nu när det ändå är vinter så kunde det få vara lite mer vinterväder faktiskt. Det är roligare för oss alla. Det blir ljusare och barnen har mycket roligare ute.

Nikki och Nora tog ändå sina pulkor idag och åkte lite i trädgården på den lilla snö som är. Det gick men det var precis. De kom inte jättelångt. Men de verkade ha roligt och det är ju det viktigaste.

Igår hittade jag ett gammalt avsnitt av Vetenskapens värld som handlade om de två sidorna när det gäller diabetesdebatten. Det var riktigt intressant. Avsnittet var från 2011 men lika aktuellt idag som då. Nyfiken, då kan du också se avsnittet här. Skulle vara kul att se ett uppdaterat avsnitt. Någon som vet om det finns?